Nu este un secret că animalele și copiii stabilesc conexiuni cu mare ușurință și interacțiunea dintre ei are multiple beneficii. De aceea Horseville Festival a pus accent mare pe crearea unui spațiu child friendly în cadrul evenimentului. Pe lângă faptul că încurajăm timpul petrecut în familie, vom avea o multitudine de activități educative și distractive în care cei mici se pot angrena pe tot parcursul zilei petrecute la festival. Unde mai pui că tu vei fi relaxat în tot acest timp?

Acces gratuit și prețuri speciale pentru cei mici

Copiii de până la 4 ani au acces gratuit pe întreaga perioadă a festivalului, iar copiii de până la 14 ani beneficiază de bilete cu prețuri speciale. Pentru că ne gândim la siguranța celor mici și implicit la liniștea ta ca părinte, brățările vor avea un chenar special pe care va putea fi trecut numele tău și numărul de telefon. Astfel încât, dacă micuțul tău se va pierde în mulțime, va putea fi ajutat cu mai multă ușurință să ajungă înapoi la tine.

Ce activități vor fi?

Am pregătit atât activități distractive cât și educative. Ne dorim ca cei mici să-și angreneze imaginația și totodată să învețe lucruri noi. Desigur, principalul punct de atracție va fi zona de petting zoo unde cei mici pot interacționa cu animalele: ponei, măgăruși, ieduți. Prietenii noștri de la Alegria le-au pregătit ateliere de pictură, facepainting, baloane uriașe de săpun, slime, string art.

Fetele de la Mandala Tales vor aduce mandale vesele de colorat pentru ei, dar promitem că nu se supără nimeni dacă vei colora și tu împreună cu ei. Doar e în trend! 😉 Totto Space va amenaja un întreg mini-orășel gonflabil în care copiii pot să țopăie cât își doresc ei. Pentru cei mai curajoși dintre ei, avem pregătită o tiroliană și tir cu arcul. Partenerii noștri de la Basme cu cai vor avea o serie de spectacole și scenete inspirate din basmele lui Petre Ispirescu ce vor implica cascadorii călare. Să recunoaștem, și noi adulții vom fi la fel de curioși și entuziaști ca și niște copii mari ce suntem!

Dresaj ecvestru și canin

Pentru că, în cele din urmă, Horseville Festival încurajează interacțiunea celor mici cu animalele, nu puteau lipsi activitățile care să implice caii și cățeii. Laszlo Matyas de la K9 Nation Dogtraining va face demonstrații de dresaj canin spre deliciul copiilor. Și desigur, ne vom bucura cu toții, copii mici și mari, de momente de dresaj ecvestru!

Te-am convins că weekend-ul la castel e cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru copilul tău? Nu??? Nu te-am convins? Bine, cred că trebuie să avem o discuție cu copilul tău. 🙂 Glumim cu asta. Dar nu glumim când îți spunem că vă așteptăm cu mic, cu mare, la Horseville Festival. Weekend-ul în care veți face poza aia portret de familie ce va sta pe birou acasă. ;)Ne vedem acolo la Castelul Bánffy între 6 și 8 septembrie!

Bilete

Îți reamintim costurile biletelor pentru copii atât la achiziția online, cât și la eveniment.

Costuri abonamente pentru cele trei zile:

Abonament adult + 1 copil – 90 RON (disponibile doar online)

Abonament adult + 2 copii 110 RON (disponibile doar online)

Costuri bilete până la data de 5 septembrie 2019:

Bilet intrare vineri copii – 10 RONBilet intrare sâmbătă sau duminică copii – 20 RON

Bilete cumpărate în zilele evenimentului, începând cu 6 septembrie 2019:

Bilet intrare vineri copii – 10 RONBilet intrare sâmbătă sau duminică – copii 20 RON

[Detalii și bilete pe www.horseville.ro și https://www.bilete.ro/horseville-festival/]

Your email address will not be published. Required fields are marked *